Massief tropisch 980px

Hout en Parket

Reijnders Parketvloeren heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen, restaureren en onderhouden van houten vloeren en parket in het bijzonder. Er gaat niets boven een echte, door een vakman gelegde, houten vloer. Elke houten vloer is uniek en sfeerbepalend.

Restaureren

Een oude vloer kan weer een nieuw leven krijgen, dat is een van de voordelen van hout. Wij restaureren uw vloeren zodat ze er weer uitzien als nieuw.

Traprenovatie

Ook uw oude trap kan er weer uitzien als nieuw, geheel in stijl met uw nieuwe vloer als u dat wilt. Dus ook voor traprenovatie kunnen we u van dienst zijn.

Laminaat en PVC

Voor alle ruimtes waar hout of parket niet praktisch is, daar kan laminaat of pvc een heel fraai en kosteneffectief alternatief zijn. Wij hebben een zeer ruim assortiment laminaat en pvc-vloeren in diverse kleuren, lengtes en breedtes in ons programma. Vraag ernaar. Heeft u onderburen? Dat zorgen wij ervoor dat uw nieuwe vloeren aan alle geluidseisen voldoet.

Gratis offerte en advies

Heeft u plannen voor een nieuwe vloer? Wij komen graag even bij u thuis voor een gratis en geheel vrijblijvend advies en offerte. Nodig ons eens uit!

©2022 Reijnders Parket | Website realisatie: Twototango